18+ BeGambleAware

Cum Evaluăm Cazinoul Online

Importanța ratingului nostru este de a vă scuti de orice stres din cauza încercărilor și erorilor. Transparența este esențială, așa că vă vom conduce prin fiecare etapă a procesului nostru de evaluare. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți la ce ar trebui să fiți atenți atunci când selectați un cazinou.

Cum Evaluăm Cazinoul Online

De ce este nevoie pentru a fi listat pe site-ul nostru?

Procesul nostru de evaluare este organic; vizităm site-urile de jocuri de noroc și le testăm în funcție de anumite criterii. Condițiile pe care le luăm în considerare sunt rezultatul unei cercetări intense. Cercetarea echipei noastre de experți le permite să știe ce factori sunt cu adevărat esențiali în alegerea unui cazinou. Înainte ca un cazinou să ajungă pe lista noastră, acesta trebuie să fi îndeplinit toate standardele pe care le propunem. Luăm în serios procesul nostru de evaluare, deoarece știm că o mulțime de jucători se bazează pe el și ne-am creat o reputație de a fi cei mai buni în ceea ce facem. Din acest motiv, recomandăm jucătorilor doar cele mai bune cazinouri.

icon

Securitate Și Încredere

Ne asigurăm că există autenticitate în fiecare site de jocuri de noroc pe care îl analizăm. Verificăm mai întâi securitatea cazinoului și ne asigurăm că informațiile și plățile jucătorilor sunt criptate și nedeclarate. Cei mai mulți jucători se confruntă cu probleme de securitate care le-au stricat interesul pentru jocurile de noroc. Așadar, facem ca aceasta să fie prima noastră obligație atunci când analizăm un cazinou. Vrem ca jucătorii să se simtă în siguranță, deoarece acesta este primul pas pentru a câștiga un joc. Investigăm toate protocoalele de securitate disponibile pe platformă. Testăm tehnologiile pentru a ne asigura că jucătorii pot juca cu mintea liniștită, știind că cazinoul îi acoperă.

icon
 • 1. Licență

  Este important să jucați într-un cazinou cu licență, așa că verificăm dacă un organism extern reglementează cazinoul. Ne asigurăm de autenticitatea licenței prin rularea numărului de licență. Cazinoul trebuie să aibă o licență activă, altfel nu îl luăm în considerare. Căutăm licențe prestigioase de la organisme precum MGA, UKGC, Curacao etc.

 • 2. Reglementat

  Securitatea și corectitudinea sunt două fețe ale aceleiași monede. Un jucător ar trebui să se poată bucura de corectitudine în fiecare joc. Acest lucru înseamnă că jocurile ar trebui să fie certificate RNG. Organisme externe, cum ar fi eCOGRA, laboratoarele iTECH și așa mai departe, ar trebui să ofere audituri externe. Acest lucru va permite ca toți jucătorii să aibă șanse egale.

 • 3. SSL valabil

  Criptarea SSL protejează un site de cazinou de o conexiune nesecurizată. Fără o criptare SSL validă, un site de cazinou devine vulnerabil la atacuri externe. Încheiem verificarea noastră de securitate prin testarea criptării SSL a cazinoului și a altor instrumente de securitate.

Jocuri și Software

Sunteți într-un cazinou online în principal pentru a vă distra; nu vă puteți distra fără cele mai bune jocuri. Recomandăm doar cazinourile care oferă jucătorilor cele mai bune colecții de jocuri. Jocurile oferite de aceste platforme trebuie să fie de cea mai bună calitate. Noi testăm gameplay-ul și calculăm RTP-ul pe fiecare slot. Mergem mai departe pentru a verifica cât de diversă este colecția de jocuri. Acest lucru asigură faptul că jucătorii cu interese diferite în materie de jocuri găsesc ceva care să le convină. Ne uităm și la dezvoltatorii de jocuri; ne asigurăm că sunt licențiați și reglementați.

icon
 • 1. O mare varietate de jocuri

  Toți jucătorii de cazinou sunt diferiți; sunteți de acord cu zicala "mâncarea unuia este otrava altuia". Astfel, ne asigurăm că site-ul de jocuri de noroc oferă jucătorilor opțiuni multiple atunci când vine vorba de jocuri. Jucătorii ar trebui să aibă la dispoziție o gamă largă de jocuri de înaltă calitate din care să aleagă. Acest lucru ar trebui să includă atât sloturi, cât și jocuri de masă.

 • 2. Software de joc de la cei mai buni dezvoltatori

  Dezvoltatorul de top a dobândit o experiență care îi permite să ofere ce este mai bun. Este primordial pentru un cazinou să colaboreze cu cei mai buni dezvoltatori de software pentru a se asigura că catalogul lor de jocuri include doar cele mai bune pokies, jocuri de masă, jocuri cu dealer live și alte opțiuni ale site-urilor de jocuri de noroc. Jocurile trebuie să aibă o grafică bună, efecte audio și un gameplay general.

 • 3. Software descărcabil de înaltă calitate

  În zilele noastre, majoritatea jucătorilor preferă să joace în mișcare. Totul ține de comoditate și putem fi cu toții de acord că nu există nimic mai comod decât să ai un software de cazino pe dispozitivul mobil. În acest fel, puteți juca fără stres, în ritmul dumneavoastră. Cazinoul trebuie să pună la dispoziția jucătorilor un Software descărcabil. Noi înșine testăm aplicațiile.

Bonusuri și Promoții

Bonusurile sunt importante atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei vechi. Jucătorii noi de cazinou pot începe o călătorie fără riscuri folosind bonusurile pentru a juca, iar jucătorii vechi au abilitățile de a converti bonusurile în bani reali și de a câștiga cu ușurință. Bonusurile adaugă valoare la bankroll-ul tău, așa că ne asigurăm să verificăm sistemul de bonusuri al cazinoului. Cazinoul trebuie să fie generos și realist cu toate recompensele pe care le oferă jucătorilor. Termenii și condițiile atașate bonusului trebuie să fie de așa natură încât jucătorii să le poată îndeplini cu puțin sau deloc stres. Ar trebui să existe bonusuri de bun venit, rotiri gratuite, bonusuri fără depunere și așa mai departe.

icon

Bănci și Bani

Deoarece industria cazinourilor este în primul rând o parte a industriei financiare, ne asigurăm că toate cazinourile recomandate oferă jucătorilor modalități fiabile de a obține bani în și din bankroll-ul lor de cazinou. Încercăm toate metodele bancare pentru a ne asigura că fiecare informație pe care v-o oferim este organică și din experiență. Verificăm caracteristicile tuturor metodelor disponibile. Verificăm timpul de depunere, timpul de retragere, comisioanele și așa mai departe. De asemenea, efectuăm verificări rapide ale metodelor pentru a ne asigura că acestea sunt sigure și securizate. Toate cazinourile pe care le sugerăm au metode bancare decente, care sunt localizate pentru a accepta diferite valute.

icon
 • 1. Selecție largă pentru a face depozite și retrageri

  Fiecare jucător este diferit, la fel ca și în cazul jocurilor. Fiecare jucător are așteptări unice atunci când face plăți. Cazinoul are responsabilitatea de a oferi numeroase metode de plată. Noi finanțăm bankroll-urile cazinoului folosind diferite metode pentru a determina limitele minime și maxime. De asemenea, verificăm cât de repede este procesată tranzacția. Pentru retrageri, verificăm viteza de procesare prin solicitarea de încasări. În mod ideal, ne așteptăm ca timpul de procesare să nu depășească 24 de ore; cu cât mai repede, cu atât mai bine. De asemenea, ne asigurăm că metodele sunt disponibile 24/7 și că acceptă diferite valute. În acest fel, puteți efectua tranzacții cu zero stres.

Îngrijirea Clienților

Atunci când întâmpinați dificultăți tehnice, este responsabilitatea cazinoului să vă ofere asistență. Verificăm sistemul de asistență pentru clienți prin utilizarea tuturor canalelor disponibile. Cazinoul trebuie să ofere linii telefonice, e-mail, mânere de social media și asistență prin chat live. Liniile de asistență pentru clienți trebuie să fie deschise 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru a se asigura că jucătorii pot obține asistență oricând doresc. E-mailurile trebuie să fie echipate pentru a răspunde în cel puțin 24 de ore. Liniile telefonice și suportul live chat trebuie să răspundă instantaneu. Discutăm pe chat cu serviciul de asistență clienți și apelăm liniile telefonice pentru a ne asigura că reprezentanții sunt prietenoși și gata să ofere asistență.

icon
 • 1. Protecția datelor

  Jucătorii doresc să se asigure că toate informațiile pe care le dezvăluie sunt confidențiale. Acest lucru înseamnă că ceea ce se întâmplă în cazinou trebuie să rămână în cazinou. Toate informațiile furnizate de jucători ar trebui să fie folosite doar în scopul propus, fără ca vreo terță parte să fie implicată.

 • 2. Siguranță și bunăstare

  Jocurile de noroc pot fi palpitante și copleșitoare. Noi evaluăm cazinourile care asigură jucătorilor siguranță socială și financiară atunci când joacă. Verificăm limitele impuse de cazinou, verificăm protecția minorilor și, de asemenea, verificăm dacă cazinoul are o secțiune de Joc Responsabil dedicată iluminării jucătorilor cu privire la pericolul jocurilor iresponsabile.

 • 3. Acces ușor la asistență

  Jucătorii nu ar trebui să sufere pentru a obține asistență; industria cazinourilor se bazează pe disponibilitate și comoditate, așa că jucătorii ar trebui să aibă la dispoziție asistență 24/7. Sistemul de suport al cazinoului ar trebui să fie deschis pentru a oferi suport jucătorilor în orice moment al zilei. De asemenea, ar trebui să existe mai multe canale.

 • 4. Soluții rapide și informate

  Suntem foarte practici în abordarea noastră; contactăm serviciul de asistență clienți cu diferite întrebări și probleme. Ne uităm cât de repede poate oferi suportul pentru clienți o soluție adecvată la problemă. De asemenea, luăm în considerare cât de prietenoși și de susținători sunt. De asemenea, soluțiile oferite trebuie să fie actuale.

Mobile Friendly

Având în vedere că mulți jucători își îndreaptă atenția către jocurile mobile, ne asigurăm că cazinoul oferă o platformă mobilă compatibilă cu multe dispozitive. Cazinoul trebuie să fie proiectat pentru a oferi cea mai bună calitate pentru jucătorii mobili. Jucătorii de cazino care se bucură de intimitatea și confortul jocurilor mobile trebuie să se poată bucura de jocuri care sunt optimizate pentru a avea cea mai bună calitate. De asemenea, cazinoul ar trebui să fie capabil să ofere jucătorilor o aplicație descărcabilă care să funcționeze fără probleme atât pe Android, cât și pe iOS. Toate funcțiile de pe platforma nativă trebuie să fie păstrate pe platforma mobilă.

icon
#StandWithUkraine
We stand with people of Ukraine.
Russia is not “just” attacking the Ukraine people.
This is a war against democratic values, human rights and peace. We can make impact and help with our donations.
Cup
20bet
star star star star star
42 voturi
€120 + 120 FS
Bonus de Bun Venit
Bonusul Dumneavoastră De Bun Venit!
Bonus de Bun Venit
€120 + 120 FS
42 voturi
Metode de Depunere
BitcoinNetellerSkrillVisa
Oferta Fierbinte
Bonus de Bun Venit
400 € + 150 FS
20 voturi
Metode de Depunere
BitcoinNetellerSkrillVisa
Oferta Fierbinte
Bonus de Bun Venit
€300
46 voturi
Metode de Depunere
BitcoinNetellerPaysafe CardSkrillVisa
Oferta Fierbinte