Dezvăluirea afilierii

CazinoRomania10.com  promovează site-uri de jocuri de noroc care au fost evaluate și alese în prealabil pe baza credibilității lor și a respectării reglementărilor relevante.

Site-ul se angajează în parteneriate comerciale cu furnizori de servicii de jocuri de noroc. Acest lucru implică faptul că, atunci când un utilizator al Site-ului face clic pe un anumit link sau efectuează o altă acțiune (de exemplu, se înregistrează pe site-ul unui partener, plasează un prim pariu), este posibil să primim un comision pentru această activitate. Plata provine de la furnizorii de servicii de jocuri de noroc și nu de la utilizatorul site-ului web.

Suntem prudenți în ceea ce privește legăturile către site-urile de jocuri de noroc și ne abținem să colaborăm cu furnizori de servicii de jocuri de noroc care nu sunt de încredere. Parteneriatele comerciale sunt stabilite numai cu operatorii care au fost verificați în urma standardelor noastre interne.

În plus, în ciuda faptului că este posibil să primim compensații pentru fiecare tranzacție, aceste remunerații nu afectează acuratețea informațiilor furnizate în recenziile noastre. Analiza noastră este imparțială și obiectivă.

Fondurile câștigate contribuie la îmbunătățirea calității serviciilor și a experienței pe care le oferim utilizatorilor noștri.

#StandWithUkraine
We stand with people of Ukraine.
Russia is not “just” attacking the Ukraine people.
This is a war against democratic values, human rights and peace. We can make impact and help with our donations.
Cup
20bet
star star star star star
42 voturi
€120 + 120 FS
Bonus de Bun Venit
Bonusul Dumneavoastră De Bun Venit!
Bonus de Bun Venit
€120 + 120 FS
42 voturi
Metode de Depunere
BitcoinNetellerSkrillVisa
Oferta Fierbinte
Bonus de Bun Venit
400 € + 150 FS
20 voturi
Metode de Depunere
BitcoinNetellerSkrillVisa
Oferta Fierbinte
Bonus de Bun Venit
€300
46 voturi
Metode de Depunere
BitcoinNetellerPaysafe CardSkrillVisa
Oferta Fierbinte