Termeni Și Condiții

Politica Generală și Informații

Cazinoromania10.com urmărește ca niciuna din informațiile conținute pe acest site să nu fie utilizate pentru activități ilegale.

Conținutul acestui site are ca scop doar știri și divertisment și nu poate fi considerat sfat juridic în niciun fel.

Cazinoromania10.com este un registru de jocuri de noroc independent și un serviciu de informații care oferă cea mai cuprinzătoare experiență și expertiză în domeniul jocurilor de noroc.

Cazinoromania10.com nu își asumă responsabilitatea legală pentru erorile din aceste materiale.

Utilizatorii Cazinoromania10.com sunt responsabili pentru a stabili dacă este legal ca aceștia să joace un anumit joc sau să plaseze un anumit pariu.

Cazinoromania10.com nu garantează acuratețea niciunui articol din aceste materiale.

Cazinoromania10.com nu va fi responsabil pentru daunele ce ar putea rezulta din utilizarea acestor materiale.

Informațiile din acest server pot fi modificate fără vreo notificare în prealabil și nu reprezintă nicio obligație din partea Cazinoromania10.com în viitor.

Toate mărcile comerciale menționate aici aparțin proprietarilor lor.

Cu excepția cazului în care este identificat cu eticheta „Copiați în mod gratuit”, conținutul acestui site web este protejat de copyright de către Cazinoromania10.com. Având în vedere această autorizare, utilizatorii Cazinoromania10.com sunt de acord că orice copie a acestor documente pe care o face cineva va păstra toate drepturile de autor și alte notificări de proprietate notate aici.

Utilizatorii Cazinoromania10.com nu pot: copia, transmite sau regla informațiile acestui site în niciun fel.

Rețineți că orice produs, proces sau tehnologie din acest document poate fi subiectul altor drepturi de proprietate intelectuală rezervate de Cazinoromania10.com și nu poate fi licențiat în conformitate cu prezentul document.

Cazinoromania10.com este o marcă înregistrată a Catena Operations Ltd.

Cazinoromania10.com încearcă să furnizeze informații complete, exacte și actuale.

Dacă observați orice informație imperfectă sau incorectă, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la [email protected]

Cazinoromania10.com își rezervă dreptul de a respinge orice cerere de eliminare a conținutului la propria sa discreție, cu excepția cazului în care conținutul ar putea fi considerat fals, vulgar, cu ură, obscen, orientat sexual, amenințător, discriminatoriu, invaziv al vieții private sau în orice mod încălcând orice lege internațională.

Termeni și Condiții

Cazinoromania10.com este un site operat de Extremoo Marketing SRL. O companie înregistrată în România.

Vizitând și utilizând Cazinoromania10.com, aderați și sunteți de acord cu termenii și condițiile enumerate mai jos. Prin urmare, vă recomandăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile enumerate mai jos și Politica noastră de Confidențialitate înainte de a utiliza site-ul web.

Termenii și Condițiile, adică Politicile De Confidențialitate legate de acest site, pot fi modificate în orice moment. Utilizatorii vor fi informați printr-un mesaj pe site-ul web despre modificările Politicii, precum și ale termenilor și coniziunilor.

Termenii noștri

Vă reamintim faptul că termenul „noi” folosit în secțiunea Termeni se referă strict la Cazinoromania10.com, în timp ce termenul „dvs.” se referă strict la utilizator.

Conţinut

Tot conținutul utilizat pe acest site web este deținut de noi. Copierea și utilizarea materialelor prezente pe site nu sunt acceptabile și o încălcare a drepturilor de autor este pedepsită de legislația română, fie că vă însușiți materialul ca fiind al dvs., îl postați pe un blog sau site sau îl utilizați pentru informații sau actualizări pe care să le postați pe platforma sau forumul dvs.

Reclamații

Cazinoromania10.com funcționează ca un agregator și nu gestionează sau răspunde sub nicio formă dată pentru niciun fel de reclamații pe care le-ați putea avea față de oricare din operatorii sau cazinourile listate. Pentru a rezolva orice fel de litigii legate de experiența dvs. cu cazinourile, contactați echipa de asistență a cazinoului și consultați ghidul nostru de jocuri de noroc responsabil.

Informații și precizia bonusurilor enumerate

Nici Cazinoromania10.com, nici orice altă parte terță care ar putea fi implicată nu își asumă vreo responsabilitate pentru acuratețea, actualitatea, performanța, caracterul complet și potrivirea informațiilor și materialelor găsite pe acest site. Informațiile prezentate pe site sunt supuse subiectivității și opiniilor personale, precum și erorilor umane, așadar păstrați un ochi critic asupra informațiilor furnizate.

Ne mândrim cu acuratețea și obiectivitatea informațiilor pe care le oferim jucătorilor noștri. Cu toate acestea, sfătuim jucătorii să citească cu atenție Termenii și Condițiile cazinoului pentru bonusurile prezente pe acest site înainte de orice înregistrare sau depunere.

Viruși

Nu putem garanta că site-ul va fi lipsit de erori și viruși. Prin urmare, vă recomandăm să utilizați un software de protecție împotriva virușilor atunci când navigați pe internet, în general, pentru a vă proteja dispozitivele. Nu trebuie să utilizați în mod greșit site-ul pentru a insera intenționat viruși, troieni, viermi, bombe logice sau alte materiale care ar putea fi dăunătoare. Dacă încercați astfel de activități, ne rezervăm dreptul de a raporta orice atac forțelor de ordine necesare, în conformitate cu Computer Misuse Act 1990.

Conectare la Cazinoromania10.com

S-ar putea să vă conectați la site-ul nostru, dar numai într-o manieră corectă și legală, care nu ne amenință sau ne dăunează reputația. Bonusul Cazinoromania10.com își rezervă dreptul de a retrage oricând consideră că este necesar, fără nicio notificare în prealabil sau permisiune de conectare.

Link-uri externe

Datorită naturii site-ului, agregator de bonusuri, veți da peste multe link-uri externe. Cu toate acestea, nu acceptăm responsabilitatea și nu avem control asupra conținutului acestor link-uri, chiar dacă acestea sunt direct accesibile de pe paginile noastre. Cazinoromania10.com nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul de pe aceste site-uri. Rețineți că Cazinoromania10.com nu are acces direct la conținutul respectiv și nu are capacitatea de a modifica informațiile prezente în aceste link-uri.

Legea aplicabilă în caz de litigii legale

În cazul oricărei dispute legale între bonusul Cazinoromania10.com și utilizatori sau companii, acestea sunt guvernate de legea României. Astfel, ambele părți sunt de acord cu România ca jurisdicție exclusivă.

Reguli pentru chat live

Prin utilizarea Chatului Live Cazinoromania10.com sunteți de acord cu următorii termeni și condiții:

  • Nu veți posta materiale false, defăimătoare, inexacte, abuzive, vulgare, cu ură, hărțuitoare, obscene, profane, orientate sexual, amenințătoare, discriminatorii, invazive ale confidențialității unei persoane, materiale pentru adulți sau orice alte materiale care încalcă vreun drept internațional;
  • Nu aveți voie să faceți declarații abuzive, defăimătoare, hărțuitoare sau jignitoare gazdelor din live chat;
  • Nu aveți voie să faceți declarații care promovează sau se referă în alt mod la alte entități online;
  • Nu ar trebui să utilizați chatul live Cazinoromania10.com pentru a discuta probleme legate de reclamații, acestea fac parte din Serviciul De Reclamații/reguli AGCCS/Cazinoromania10.com și sunt disponibile numai prin e-mail;
  • Ar trebui să fiți atenți la formatarea comentariilor dvs. Nu ne așteptăm la un aspect perfect, însă asigurați-vă că utilizați câteva reguli de ortografie de bază și punctuație. Dacă trebuie să subliniați ceva, vă rugăm să nu utilizați Caps Lock! Există modalități mai bune de a pune accentul pe un anumit cuvânt sau propoziție decât să strigați online.
  • Nerespectarea oricăreia din aceste reguli poate duce la suspendarea imediată și/sau interzicerea permanentă a contului dvs.